+86-917-3373399 info@yunch.tech
Kategori produk
Hubungi kami

Shaanxi Yunzhong Industry Development Co., Ltd

Alamat: NO.128 Gaoxin Road, Baoji City, Shaanxi Province of China

PC: 721013

Tel: + 86-917-3373399

Faks: + 86-917-3373378

E-mel: info@yunch.tech

Berita Industri
Rumah > Berita Industri > Kandungan
Inovasi teknologi rawatan sisa kumbahan Titanium dioksida akan menerajui industri ke Era baru
Dec 07, 2015

Pencemaran telah pengeluaran proses pengeluaran titanium dioksida telah pembangunan industri, bagaimana hendak memecahkan masalah ini, kini ada satu kejayaan teknologi utama.


Pencemaran telah pengeluaran proses pengeluaran titanium dioksida telah pembangunan industri, bagaimana hendak memecahkan masalah ini, kini ada satu kejayaan teknologi utama. Pada pagi 14 Jun, restu baru titanium dioksida Co., Ltd. Ningbo air sisa berasid titanium dioksida komprehensif pengurusan sumber kitar semula projek dan kajian akan diadakan di Ningbo Zhenhai bermaksud yang benar akan datang projek yang dilancarkan, pengeluaran air sisa kitar-semula, untuk mencapai faedah alam sekitar, faedah sosial dan faedah ekonomi untuk kira-kira. Menurut Persatuan perlindungan alam sekitar industri China, Chai Zheng Naib Presiden dan memberitahu pemberita, titanium dioksida dianggap prestasi terbaik di dunia daripada cat putih, digunakan secara meluas dalam lapisan, plastik, dakwat percetakan, kosmetik dan industri-industri lain, penggunaan 24.8 Tan dari tahun 1999 hingga 243 tan pada 2014, kadar pertumbuhan kompaun tahunan sebanyak lebih daripada 17%, jauh melebihi pertumbuhan KDNK.


Negara kimia industri produktiviti promosi pusat cawangan Titanium dioksida, Pengarah Pusat, Ketua Kumpulan pakar-pakar industri titanium dioksida Bi Sheng memberitahu para wartawan, saya antara parti Kuomintang dan Parti Komunis China mempunyai 57 titanium dioksida pengeluaran perusahaan, dengan kapasiti pengeluaran tahunan sebanyak 3 juta tan, di dunia terbesar titanium dioksida pengeluaran dan penggunaan negara, "industri pengeluaran menghadapi ujian alam sekitar dan pelepasan proses pengeluaran kuantiti sisa asid sulfurik , air sisa berasid, sisa buangan dan sisa gas, pencemaran yang agak serius. Projek ini dimulakan oleh penggunaan am projek-projek infrastruktur perusahaan dan kerajaan secara amnya mod BOT, mengurangkan tekanan operasi Syarikat, tetapi juga untuk syarikat-syarikat lain untuk menjalankan projek-projek yang sama untuk memberikan pengalaman untuk rujukan.


[[JS_BodyEnd]]