+86-917-3373399 info@yunch.tech
Kategori produk
Hubungi kami

Shaanxi Yunzhong Industry Development Co., Ltd

Alamat: NO.128 Gaoxin Road, Baoji City, Shaanxi Province of China

PC: 721013

Tel: + 86-917-3373399

Faks: + 86-917-3373378

E-mel: info@yunch.tech

Berita Industri
Rumah > Berita Industri > Kandungan
Baru kentang ke Titanium mewah atau perhatian pasaran bahan-bahan bangunan
May 14, 2016

Bahan mewah titanium ketahanan suhu tinggi, suhu rendah rintangan rintangan asid, alkali rintangan, kekuatan tinggi, ketumpatan yang rendah dan prestasi yang cemerlang, telah digunakan secara meluas dalam Aeroangkasa dan bidang-bidang lain.


Bahan-bahan yang baru sebagai salah satu countryand #39; s sokongan penting sedang pesat membangun industri, memainkan peranan yang penting dalam pusingan semasa ekonomi penstrukturan semula, sementara titanium yang mewah sebagai ahli penting bahan baru, akan membawa pusingan baru pembangunan ruang. Telah dilaporkan bahawa ciptaan baru Keele University, Jerman,a nikel titanium memori aloi, kecemaran yang boleh mencecah puluhan juta kali akan tidak dipecahkan, prestasinya yang cemerlang sekali lagi membawa kepada perhatian titanium yang mewah.


Dalam bidang Kejuruteraan laut, termasuk pembinaan kapal, penyahgaraman air laut, minyak luar pesisir dan eksploitasi gas, penggunaan tenaga lautan akan meningkatkan permintaan terhadap titanium mewah, terutamanya kapal industri perkilangan untuk membawa imaginasi lebih besar, termasuk pembinaan kapal peningkatan permintaan dan jumlah unit titanium yang menyumbang untuk menaik taraf.


Dalam bidang automotif, pembuatan automotif itu bergerak ke arah peringkat pembangunan kekuatan ringan, tinggi, kualiti tinggi, berat ringan, komposisi bahan automotif kadar peningkatan progresif.


Bahan titanium berprestasi tinggi terutamanya merujuk kepada titanium berprestasi tinggi atau produk aloi titanium yang dikeluarkan selepas pemprosesan SPAN titanium, dan pelbagai aplikasi yang meliputi pelbagai bidang.


Semasa menunjukkan teknologi titanium mewah dengan status monopoli pasaran yang tinggi, menyekat Chinaand #39; s semasa titanium mewah menggunakan skala dan skop, tetapi di China menggalakkan pusingan baru menaik taraf struktur industri, giliran titanium mewah menarik pusingan baru permintaan.

Yang Yang dari aloi besi 2015.9 dalam talian


[[JS_BodyEnd]]