+86-917-3373399 info@yunch.tech
Kategori produk
Hubungi kami

Shaanxi Yunzhong Industry Development Co., Ltd

Alamat: NO.128 Gaoxin Road, Baoji City, Shaanxi Province of China

PC: 721013

Tel: + 86-917-3373399

Faks: + 86-917-3373378

E-mel: info@yunch.tech

Berita Industri
Rumah > Berita Industri > Kandungan
Kehelan pembangunan yang membawa harapan baru
Dec 07, 2015

rantaian industri industri titanium di bandar kami telah agak selesai, tetapi memandangkan struktur, lebih separuh daripada perniagaan utama Syarikat ini terletak di tengah sampai industri di susun atur tidak seimbang. Nilai tambah produk yang terhasil adalah rendah, dan perusahaan adalah satu pertandingan yang ganas dan isu-isu berbangkit yang lain supaya pengamal mempunyai sakit kepala. Liu Qiaoyan adalah salah seorang daripada mereka, sebagai Pengurus Besar di Baoji Lixing Titanium industri Co., Ltd., selama ini, beliau sentiasa berfikir bandar seharusnya menggalakkan kehelan pembangunan perusahaan kecil dan sederhana, mewujudkan hubungan kerjasama pembangunan, mempercepatkan peralatan titanium, bahan titanium mendalam pemprosesan usaha-usaha pembangunan produk, bentuk kepelbagaian produk dan perbezaan produk struktur, untuk mencapai manfaat maksimum.

-hari ini, sama ada Jabatan-Jabatan berkaitan pengurusan atau semakin banyak syarikat mempunyai resonans dengan Liu Qiaoyan. Di Disember 2013, Dewan Bandar raya ditentukan "Baoji - China titanium Valley" terletak di di Timur Meixian Raja Sungai Taman industri. Pada awal pembinaan Taman, dalam pemilihan projek-projek merekacipta, sebagai sedikit sebanyak mungkin untuk memperkenalkan tradisional, dan lemah daya saing projek-projek industri titanium, tetapi rupa dalam bidang baru muncul aloi titanium peralatan perubatan, sukan peralatan, peralatan perkilangan, tentera, dll.,. Salah satu yang paling ketara kepada beberapa elemen dunia BaoTi golf aloi titanium terbesar di Asia sukan projek talian pengeluaran peralatan. Ini projek jumlah pelaburan sebanyak 6 yuan, pengeluaran utama titanium aloi golf peralatan siri produk, serta pembinaan Pusat R & D, dan sebagainya, selepas siapnya projek itu boleh mencapai 15 yuan nilai output perindustrian.

-pada tahun ini, Pengenalan teknologi biologi Co., Ltd. Sten park Shaanxi peralatan Austria yang diimport, terutamanya pengeluaran batang bersama aloi titanium perubatan dan pengkelasan precision prostesis, rancangan kapasiti pengeluaran tahunan sebanyak 50 juta keping. Projek ini kerana teknologi yang lebih maju, produk syarikat perlu membuka kekuatan pasaran antarabangsa, 200 juta kepada $300 juta eksport tahun, usaha akan "Sten" membina jenama antarabangsa yang terkenal dan terkemuka ketepatan dalam negeri mengendalikan bersama pemesinan industri semakin pesat membangun.

-pada awal tahun baru, Taman dengan aktiviti "beribu-ribu pakej cadres menangkap beribu-ribu keluarga enterprise" sebagai satu peluang, positif untuk perniagaan dan projek-projek untuk menyelesaikan masalah, dan telah membantu Rong sumber titanium industri, baru nuklear, Xing Yu paip industri, perusahaan proses titanium yang baru untuk meningkatkan pembiayaan pinjaman prosedur, penyelarasan pemberian pinjaman 60 juta yuan. Berusaha untuk yuan titanium besar nikel aloi persis lakonan projek, Teng titanium jauh nikel barisan pengeluaran bahan projek dan lain-lain projek perindustrian yang terletak di 4, dengan jumlah pelaburan sebanyak 1.63 yuan. Pada masa yang sama membantu perusahaan untuk menaik taraf mengambil jalan untuk ciri-ciri pembangunan, Bimbing mereka dalam alat-alat perubatan, manusia implan, kimia, marin dan lain-lain bidang untuk memecahkan masalah teknikal, untuk membuka pasaran baru, kaitan industri titanium.


[[JS_BodyEnd]]