+86-917-3373399 info@yunch.tech
Kategori produk
Hubungi kami

Shaanxi Yunzhong Industry Development Co., Ltd

Alamat: NO.128 Gaoxin Road, Baoji City, Shaanxi Province of China

PC: 721013

Tel: + 86-917-3373399

Faks: + 86-917-3373378

E-mel: info@yunch.tech

Berita Industri
Rumah > Berita Industri > Kandungan
Sasaran Sputtering seramik
May 25, 2016

Maklumat asas

Model NO.:Ceramic Sputtering sasaranKlasifikasi: logam yang jarang berlaku
Cap dagangan: leadmatSpesifikasi: ISO9001
Asal: China

Sputtering sasaran sasaran termasuk 3 jenis (atas bahan mentah): sputtering sasaran logam, aloi sputtering mensasarkan, sasaran sputtering seramik. Mungkin apa keperluan anda bukanlah dalam senarai. Leadmat akan senang untuk mengkaji bentuk tersuai, komposisi dan mengulas mengenai kemungkinan pembuatan. Dalam makmal kami, jurutera kami akan mengkaji ia. Dalam bidang ini kami juga boleh membekalkan plat belakang dan bondand #39; s berkhidmat, juga kami boleh membekalkan pelbagai jenis mozek sasaran, sasaran putar.

Penyejatan bahan digunakan secara meluas bagi optik, elektrik, sel solar, menghias dan sebagainya. Jika anda ingin untuk mengetahui lebih lanjut, sila klik dan masukkan Laman kami untuk penyejatan bahan... Penyejatan bahan-bahan merangkumi (atas bahan mentah): penyejatan bahan logam oksida penyejatan bahan Fluorid penyejatan bahan, lain-lain sebatian penyejatan bahan, campuran penyejatan bahan, aloi penyejatan bahan.

Bahan-bahan Nadir bumi adalah semuanya penuh serius produk Nadir bumi, ia mengandungi logam Nadir bumi, Nadir bumi oksida, boride Nadir bumi, Nadir bumi fluorida, klorida Nadir bumi, Nadir bumi Carbonate, nitrat Nadir bumi, Acetate Nadir bumi dan sebagainya. Leadmat juga membekalkan Nadir bumi banyak produk, termasuk sputtering sasaran, penyejatan bahan, serbuk, serbuk nonometer, Nadir bumi seramik dan pelbagai jenis produk siri Nadir bumi.

Leadmat bahan-bahan tulen tinggi menawarkan pelbagai jenis bahan-bahan tulen yang tinggi, mereka widly digunakan dalam semikonduktor, elektron, Kristal dan lain-lain industri teknologi tinggi. Kesucian dari 4N-7N, dan mereka adalah wakil tulen tertinggi dunia pada masa kini. Wellcome Leadmat semua organisasi penyelidikan saintifik dan kilang memerintahkan dan membuat menggunakannya. Semua produk akan menawarkan bahan COA dan MSDS.

Penerangan produk

[[JS_BodyEnd]]