+86-917-3373399 info@yunch.tech
Kategori produk
Hubungi kami

Shaanxi Yunzhong Industry Development Co., Ltd

Alamat: NO.128 Gaoxin Road, Baoji City, Shaanxi Province of China

PC: 721013

Tel: + 86-917-3373399

Faks: + 86-917-3373378

E-mel: info@yunch.tech

Berita Industri
Rumah > Berita Industri > Kandungan
Kepala lelaki British jatuh Flat dengan plat Titanium untuk bayar tengkorak untuk memulihkan rupa tengkorak
May 09, 2016

Zhuangao talian Antarabangsa: menurut British andquot; Mailandquot harian; 27 April melaporkan, seorang lelaki berusia 32 tahun di England Disember 2012 di Koh Samui, Thailand perjalanan, secara tidak sengaja dari kejatuhan balkoni, kehilangan hampir separuh daripada tengkorak. Beberapa hari yang lalu, dengan bantuanplat Titanium, lelaki itu akhirnya dipulihkan kelihatan bekas, dia mahu mencari isteri yang cantik.


Seorang lelaki bernama Lee Charlie (Lee Charie), dari hertfordshire. Menurut laporan, Charlie jatuh dari balkoni kira-kira 6.7 meter dari tanah.


Pada masa itu, Charlieand #39; s kepala adalah teruk rosak, koma yang penuh selama dua hari, ada tiada tanda-tanda hidup. Selepas berjaya menyelamatkan Charlie, untuk membuat kepalanya untuk memulihkan semula, doktor terpaksa mengambil bahagian tengkorak Charlie. Kemudiannya Charlie kelihatan seperti seorang Ketua adalah andquot; jatuh flatandquot; Ketua. Walau bagaimanapun, 16 bulan kemudian, dia berjaya akhirnya memasang diTitanium pada tengkorak. Sekarang, dari luar, ia tidak jelas dilihat bahawa beliau telah telah cedera. Melarikan diri selepas Charlie berkata, kini keinginannya untuk berkahwin dengan isteri yang cantik, sekali lagi dalam loteri.


Telah dilaporkan bahawa titanium biasanya digunakan dalam badan balik angkasa atau pesawat udara. Untuk tujuan ini, Charlie memulakan headandquot balik angkasa nama samaran beliau baru;. Menurut laporan, penggunaanTitanium tengkorakCharlie tengkorak kos kira-kira 900 paun (kira-kira 9451 yuan), perlu menghabiskan masa beberapa hari. (Lin Xi)


[[JS_BodyEnd]]