+86-917-3373399 info@yunch.tech
Kategori produk
Hubungi kami

Shaanxi Yunzhong Industry Development Co., Ltd

Alamat: NO.128 Gaoxin Road, Baoji City, Shaanxi Province of China

PC: 721013

Tel: + 86-917-3373399

Faks: + 86-917-3373378

E-mel: info@yunch.tech

Berita Industri
Rumah > Berita Industri > Kandungan
BaoTi - melancarkan "Adat peribadi" Titanium lampu suluh
Dec 07, 2015

Barangan logam BaoTi Co., Ltd adalah rekabentuk yang profesional dan pembuatan pasukan, cuba yang terbaik untuk membina produk-produk baru yang kreatif, titanium era fesyen rumah tersebut supaya pengguna menikmati kesederhanaan, mewah, fesyen utama kehidupan.

Titanium lampu menggunakan bahan titanium yang berkualiti tinggi, dengan lampu kraf asas, tidak karat, ubah, menunjukkan lampu tinggi titanium yang berkualiti tinggi. Titanium Meja lampu, supaya kita tidak semata-mata pada waktu malam.

Telah dilaporkan bahawa sokongan lampu titanium untuk adat peribadi, mengikut keperluan individu lampu titanium yang unik.

Lampu suluh Baoji Titanium disediakan

baru-baru BaoTi Syarikat barangan logam dengan sangat bertekstur titanium, yang menerbitkan shell lampu suluh yang indah.

Konfigurasi lampu suluh titanium tidak akan diabaikan, penggunaan lampu LED yang diimport, Reka bentuk yang ergonomik, pelbagai fail sumber lampu pelarasan, ada SOS untuk bantuan isyarat lampu rosak, jika kecemasan kecemasan dalam penggunaan kolam, seolah-olah biasa bukan tentang SOS ini untuk bantuan, mungkin yang akan menyelamatkan hidup anda.

Penggunaan lampu suluh titanium, klip boleh membuat lampu suluh dan basikal bersama-sama. Klip kereta boleh mencapai 360 darjah kebebasan untuk menyesuaikan sudut, memberikan anda pengalaman Kuda malam yang lebih baik.

Spring dengan lampu suluh anda basikal dan titanium bersama-sama untuk mengalami musim bunga


[[JS_BodyEnd]]