+86-917-3373399 info@yunch.tech
Kategori produk
Hubungi kami

Shaanxi Yunzhong Industry Development Co., Ltd

Alamat: NO.128 Gaoxin Road, Baoji City, Shaanxi Province of China

PC: 721013

Tel: + 86-917-3373399

Faks: + 86-917-3373378

E-mel: info@yunch.tech

Berita Industri
Rumah > Berita Industri > Kandungan
Zon teknologi tinggi Baoji untuk membina sebuah Lembah Titanium Cina baru
Dec 07, 2015


Apabila anda mengambil iPhone6 yang di tangan anda, anda mungkin tidak berfikir bahawa skru 44 dalam pengeluaran Baoji rasuk dibuat rasuk. Pada masa ini, zon berteknologi tinggi mempunyai sejumlah titanium pemprosesan perusahaan untuk mengambil bahagian dalam pengilangan, skru titanium Baoji telah menjadi bahan pembekal telefon mudah alih Apple. Dan sebagai negara baru industri demonstrasi pertama asas, Baoji hi tech zon berkumpul titanium terlibat dalam lebih daripada 400 dan titanium aloi pengeluaran, pemprosesan dan pembangunan perusahaan, titanium pengeluaran akaun kira-kira 85% daripada jumlah pengeluaran dunia, yang menyumbang sebanyak 15% daripada eksport dunia, yang sangat lama menikmati reputasi China titanium valley. Jawatan utama industri titanium dalam kuasa harga antarabangsa dan domestik.

-titanium telah Ruang terkenal di dunia bahan logam logam, logam dan strategik, adalah sebuah negara yang kuat mesti tak dapat dielakkan.

-Baoji mempunyai dua sumbangan cemerlang kepada industri logam China ". Industri titanium hari ini telah menjadi industri warisan yang menulis kad perniagaan baru Baoji. Menurut statistik, 2014 Baoji Titanium industri asas dijangka kepada titanium industri hasil jualan sebanyak 3.3 bilion yuan, Baoji zon telah menjadi di rumah dan di luar negara yang membawa kepada titanium industri berteknologi tinggi telah diberi keutamaan kepada, lanjutan daripada tungsten dan molibdenum yang kaya, tantalum, niobium, zirkonium dan hafnium, logam berharga cair penyelidikan dan pembangunan, pemprosesan, penjualan asas. Pembentukan rantaian industri pemprosesan titanium "titanium SPAN titanium titanium Jongkong maju - titanium - titanium bahagian dan peralatan lengkap. Titanium, aloi titanium, titanium serbuk aloi titanium, peralatan titanium, zirkonium, hafnium, tantalum skala, niobium dan lain-lain siri hala tuju. Membentuk satu siri produk, seperti main line bahan titanium, aliran utama produk, aeroangkasa, peralatan perubatan dan titanium, dan lain-lain...

-2020, kelompok industri titanium Baoji akan menyedari hasil jualan tahunan yuan 1000, pengeluaran Tahunan 2000 Tan rasuk gred nuklear, 500 tan produk zirkonium gred nuklear dan 500 tan perindustrian zirkonium. Baoji benar-benar akan menjadi bahan baru yang terkemuka di dunia dan industri berteknologi tinggi di China. Baoji zon berteknologi tinggi akan menjadi nod rangkaian di dunia titanium bahan industri inovasi, skala tempatan terbesar dan kelompok pengeluaran asas, jenama China Titanium Valley di Baoji akan menjadi terkenal di seluruh dunia.

Produk Titanium Valley akan berakhir penghujung perjanjian ditandatangani pelaburan 188

2015 Titanium industri pembangunan Forum - pameran perdagangan produk China Titanium Valley (Baoji) dan persidangan tahunan China Titanium berakhir pada Mei 23 petang, pameran ekspo yang ditandatangani bilangan 2.3 juta, sebanyak 188 projek kerjasama serantau yang perdagangan dan pelaburan, jumlah 9.83 bilion yuan.

-Mesyuarat ini dijemput bilangan peserta untuk menembusi 1000 orang, syarikat-syarikat asing dan perniagaan yang penting pelanggan 800 orang. Ekspo berlangsung selama 3 hari, bilangan pengunjung ke pameran ini kira-kira 2.3 orang, pedagang luar dan Russia yang lebih daripada 10 untuk melawat pameran itu. BaoTi Kumpulan sebagai unit hos, memaparkan produk-produk yang meliputi di seluruh industri rasuk.

-di Ekspo itu, seramai 188 projek pelaburan ditandatangani, jumlah 98.3 yuan. Antaranya, projek-projek pelaburan yang 26, jumlah pelaburan sebanyak 57.5 yuan; 162 perdagangan projek kerjasama serantau, perdagangan jumlah 40.8 yuan. Projek-projek ini meliputi penerbangan, Ruang, lautan, kapal-kapal, senjata, bahan kimia, Metalurgi, kuasa elektrik, farmaseutikal dan sukan dan bidang-bidang lain

4500 meter mendalam dikendalikan cengkerang tenggelam - China Pengarah penyelidikan dan pembangunan dalam kilang BaoTi

Pertama dikendalikan melalui shell oleh meter 4500 kami sendiri tenggelam, di BaoTi Kumpulan pemeriksaan kilang. Markah ini tahap 4500 meter daripada tenggelam pengawal China telah mencapai tahap negara maju. 10 September 2015, oleh Chinese Academy of Kejuruteraan, China klasifikasi Persatuan dan Universiti Zhejiang dan lain-lain Kolej dan Universiti, pasukan pakar-pakar untuk menjalankan pelbagai dikendalikan shell melalui ujian. Selepas pemeriksaan, Kumpulan pakar bersetuju bahawa pinggan shell melalui pengawal, pengkelasan, shell melalui sifat dan gas air ketat padat hasil memenuhi keperluan spesifikasi, melalui pemeriksaan kilang.

Menurut BaoTi Kumpulan Ketua Kumpulan Penyelidikan tenggelam Jia Shuanxiao, shell melalui pengawal megawatt penuh, Timbang sebanyak 3 Tan, yang pada masa ini mampu melahirkan shell melalui pengawal yang maksimum, kilang Bottle besar ini akan berakhir di China jangka panjang pergantungan import keadaan.

Menurut laporan, shell melalui pengawal tenggelam itu Menyelam adalah bahagian teras, senyap pemburu ahli adalah air di bawah beberapa ribu meter daripada kerja yang telah siap di kabin ini tertutup. Reka bentuk dan pembuatan hubungan antara Keselamatan navigasi


Pada 25 Mei 2015, badan mendalam pengawal tenggelam tekanan domestik 4500 meter pertama China di Institut Penyelidikan bahan kapal Luoyang. Shell bola dan "naga", saiz badan tekanan cukup, ianya dilaporkan bahawa "naga", titanium dalam aloi shell ketat tekanan untuk mengeluarkan Russia. Biasa digunakan kerana sukarnya aloi titanium kimpalan proses, Amerika Syarikat dalam hal ini, pemimpin dunia dalam bidang ini, selepas sahaja Rusia telah membuat shell tekanan aloi titanium submarines。 nuklear

"Dragon" dalam jenis yang sama little brother yang pertama dalam negara. Pada 25 Mei, China pertama 4500 m yang dikendalikan tenggelam dikendalikan melalui shell, dalam 725 kilang, 4500 meter peralatan utama daripada tenggelam pengawal, langkah utama.

Ti80 adalah China pada tahun 1985 di Amerika Ti6211 atas dasar pembangunan bathyscaphe yang digunakan berhampiran aloi alpha titanium, dengan intensiti sederhana, tinggi merupakan, rintangan kakisan, weldability dan prestasi yang baik, telah digunakan secara meluas dalam bidang laut. Kapsul angkasa pengawal adalah bahagian teras terpenting tenggelam 4500 meter yang dikendalikan. Ia adalah bahagian paling penting sebanyak Penyetempatan peralatan utama daripada tenggelam 4500 m yang dikendalikan.


[[JS_BodyEnd]]