+86-917-3373399 info@yunch.tech
Kategori produk
Hubungi kami

Shaanxi Yunzhong Industry Development Co., Ltd

Alamat: NO.128 Gaoxin Road, Baoji City, Shaanxi Province of China

PC: 721013

Tel: + 86-917-3373399

Faks: + 86-917-3373378

E-mel: info@yunch.tech

Berita Industri
Rumah > Berita Industri > Kandungan
Pencetak 3D Premium Tungsten muncung pelancaran pada Kickstarter
May 12, 2016

Berasaskan Frankfurt 3D percetakan permulaan DDDMaterial ini telah melancarkan kempen crowdfunding Kickstarter untuk produk terbaru mereka: Muncung pencetak 3D yang diperbuat daripada bahan tungsten premium.


Syarikat pengasas, penginovasi teknologi Jerman, Patrick, Christopher dan Philipp telah diilhamkan untuk membangunkan muncung pencetak 3D sendiri setelah rasa tidak puas hati dengan ketahanan dan mencetak precisions muncung tembaga yang sedia ada, terutama sekali dengan bahan-bahan pelelas filamen. Dengan mereka yang baruTungstenMuncung premium, permulaan teknologi berharap untuk memperkenalkan lebih tahan lama, teguh dan mampu 3D percetakan muncung ke pasaran. Idea untuk membuat muncung mereka daripada tungsten, logam keras, jarang dengan takat lebur yang sangat tinggi (3422 ° C atau 6192 ° F), berasal dari bahan yang sedia ada digunakan dalam industri plastik untuk membuat extruder meninggal dunia.


Seperti syarikat menjelaskan di dalam laman Kickstarter, mereka pada dasarnya dikecilkan meninggal dunia extruder tungsten yang digunakan dalam industri plastik kepada saiz muncung pencetak 3D yang standard. Christopher Peterwerth menjelaskan, "cetak-kedai profesional, Perkhidmatan prototaip dan pereka mahu menawarkan pelanggan mereka produk yang berkualiti tinggi pada harga berpatutan.


Kegagalan mana-mana dalam jentera mereka percetakan akan meningkatkan kos, jadi kita mempunyai idea untuk mengurangkan meninggal dunia extruder tungsten industri plastik untuk saiz muncung 3D pencetak biasa. Muncung Premium Tungsten kami adalah born.andquot; Kerana bahan tersebut kekuatan dan takat lebur yang tinggi, muncung pencetak 3D yang dibangunkan oleh DDDMaterial dilaporkan menawarkan beberapa manfaat ke atas loyang biasa atau muncung keluli, seperti kecekapan tenaga yang lebih tinggi kerana kekonduksian yang; Penentukuran lebih stabil walaupun di atas urusan cetakan lama; dan tidak ekstrim penyesuian kesan.


Di samping itu, muncung tungsten telah direka dengan kepala muncung dileperkan untuk mengelakkan menggaru dan Iftar katil cetakan kaca. Selepas banyak penyelidikan dan pembangunan, pemula Jerman mendapati bahawa tungsten akan menjadi penting Tempahan bermanfaat untuk mencipta muncung mereka dari segi kualiti dan harga.

[[JS_BodyEnd]]