+86-917-3373399 info@yunch.tech
Kategori produk
Hubungi kami

Shaanxi Yunzhong Industry Development Co., Ltd

Alamat: NO.128 Gaoxin Road, Baoji City, Shaanxi Province of China

PC: 721013

Tel: + 86-917-3373399

Faks: + 86-917-3373378

E-mel: info@yunch.tech

Berita Industri
Rumah > Berita Industri > Kandungan
Pengeluaran perusahaan dan kilang 24 titanium yang menetap di Baoji
Dec 07, 2015

Awal musim sejuk di tapak, bergelora Mesin dengan weld yang

Pembinaan dalam ayunan penuh dalam rangkaian Barat

-Koresponden Zhang Xuan) Sungai Raja Meixian Sains dan Taman Perindustrian teknologi Baoji - Lembah Titanium China (Timur) Kaijian kurang daripada setahun, menarik isi-rumah 24 titanium pemprosesan pengeluaran perusahaan dijelaskan, pada hujung bulan Oktober telah Rong sumber, titanium perintis, proses perusahaan 6 berjaya dimasukkan ke dalam pengeluaran. 2 isi rumah akan penyahpepijatan peralatan, syarikat-syarikat lain juga mempercepatkan pembinaan dan perolehan peralatan, akan dimasukkan ke dalam operasi sebelum penghujung tahun ini. 24 perusahaan pemprosesan bahan titanium Lagipun, nilai keluaran tahunan 41 yuan, keuntungan dan cukai 3.7 yuan, untuk menyelesaikan masalah pekerjaan lebih daripada 5000 orang.

Baoji - Lembah Titanium China (Timur) terletak di King Mei County Sungai Industrial Park, projek-projek yang melibatkan pelaburan sebanyak 21.38 bilion yuan, terutamanya dalam pemprosesan titanium dan pengeluaran, produk talian meliputi plat titanium, titanium, dawai titanium, titanium bar, titanium tiub profil pemprosesan, aloi titanium peralatan perubatan, sukan barangan, peralatan perkilangan dan bidang-bidang lain.

Untuk Baoji - Lembah Titanium China untuk mewujudkan dunia yang terkenal, dengan ciri-ciri unik serta kelebihan daya saing negara baru bahan pemprosesan dan pembuatan asas industri berteknologi tinggi, peralatan canggih Disember 2013 kerajaan ditentukan lokasi Taman Perindustrian Sungai Raja Meixian Baoji - Titanium China Valley (Timur), 2014, Jawatankuasa pihak Perbandaran, Wilayah Perbandaran akan Baoji - China titanium Lembah pembinaan lajur untuk transformasi industri dan menaik taraf salah satu daripada empat medan perang utama di bandar ini. Dalam pembinaan Lembah Titanium Baoji, China (Timur), bandar utama peringkat Wilayah demonstrasi County Meixian Chang Xing, pengurusan yang komprehensif pertembungan Sungai Weihe, PA Wei kawalan ekologi landskap dan lain-lain projek utama, pelaksanaan Park Road, bekalan elektrik, rangkaian paip, bekalan air dan lain-lain projek utama pembinaan lebih daripada 20, untuk perusahaan disediakan bekalan air, elektrik, jalan raya, komunikasi , gas dan lain-lain kemudahan asas dan edaran pakar perniagaan, Perkhidmatan kewangan dan perkhidmatan sokongan. Pada masa ini, di Taman, hospital, pangsapuri kakitangan, bangunan pejabat, Hotel, kompleks komersial, titanium Valley bangunan dan lain-lain perkhidmatan awam yang kemudahan telah melengkapkan bangunan utama. Orang bertanggungjawab Park berkata, Daerah tentang keselamatan Perkhidmatan, pelaksanaan sistem tanggungjawab, penubuhan saluran hijau kelulusan projek, sentiasa memperbaiki projek alam sekitar pemantauan mata, dan kemusnahan persekitaran pelaburan untuk pembangunan rakyat dan perkara-perkara utama dan mewujudkan persekitaran pelaburan yang baik. Pada masa yang sama, penggunaan di Taman industri Raja kelebihan polisi zon Wilayah Pembangunan teknikal, menggerakkan semua jenis sumber untuk membina platform pembiayaan untuk memudahkan pembangunan perusahaan yang bermasalah untuk memberikan sokongan yang padu untuk pembangunan perusahaan

[[JS_BodyEnd]]